Bruidsfotografie

Welkom op de bruidsfotografie pagina! Als je op deze pagina een kijkje neemt wil ik je alvast van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk! De aanloop naar een huwelijksdag is een mooie, maar soms ook stressvolle periode. Ik als getrouwde vrouw en perfectionist weet daar alles van.. Maar het zoeken van een bruidsfotograaf hoeft niet heel stressvol te zijn. Hieronder zal ik je in het kort uitleg geven over mijn werkwijze, mijn pakketten en eventuele andere opties. Mocht je hierna nog vragen hebben, schroom niet om contact met mij op te nemen!

Werkwijze

De afgelopen jaren heb ik al vele bruiloften mogen bijwonen en fotograferen. Dit maakt dat ik weet hoe belangrijk en fijn het is als je op de dag zelf alles uit handen kunt geven. Als je mij als bruidsfotograaf boekt zal ik zorgen dat ik jullie tijdens jullie meest bijzondere dag op een natuurlijke en tijdloze manier fotografeer. Foto’s waar je over 30 jaar naar terugkijkt en denkt; JA! dit was zo een geweldige, fijne en vooral onbezorgde dag! Hoe ik dit doe? Ik probeer tijdens het maken van mijn foto’s mij vooral te richten op emoties. Geen gekke geforceerde fotoshoot, geen fotograaf die constant door de ceremonie heen loopt, geen druk aanwezig persoon. Maar wat dan wel denk je? Ik probeer tijdens zo’n dag een “fly on the wall” te zijn. Jullie vooral te laten genieten en op het juiste moment het knopje van mijn camera in te drukken!

Kosten

De kosten voor een bruidsfotograaf lopen erg uiteen. Bij mij is de minimum afname van een geboortereportage 4,5 uur voor €600,-. Binnen deze kosten zit:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie of mij thuis
  • 4,5 uur bruidsfotografie op de dag zelf
  • 60 foto’s in kleur én zwart-wit
  • Een luxe trouwalbum 20×20
  • Een preview van 4 foto’s binnen 48 uur
  • Inclusief BTW en reiskosten tot een straal van 30 km vanaf postcode 3079 lw

Exclusief eventuele parkeer en bijkomende reiskosten ( €0,30 ct per km)

Extra opties

Een bruiloft is maatwerk, geen één koppel wil hetzelfde of heeft dezelfde dagindeling. Vandaar dat ik bij bruidsfotografie graag extra opties aanbiedt. Je kunt hierbij denken aan meer uren op de dag zelf, aan een luxer album of wellicht wel meerdere albums (om cadeau te geven aan (schoon)ouders) of aan meer foto’s die afgeleverd worden of zelfs een extra fotograaf. Dit is allemaal mogelijk in overleg. Heb je hier vragen over of wil je iets specifieks schroom niet dit te vragen, samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Naast de extra opties vanuit mijzelf heb ik ook een leuke andere optie. Ik werk namelijk samen met een videograaf. Samen leggen wij dan jullie dag uitvoerig vast met stille en bewegende beelden en maken we er een prachtige reportage van. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een foto- en videograaf? Neem contact met mij op of bespreek dit tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek!